Hudson Massage Amsterdam

Massage

Het principe van alle massagevormen is dat het gebaseerd is op het prikkelen van de mens zodat hij/zij zichzelf kan herstellen. Een massage heeft uitwerking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de organen. Het verbetert de bloedsomloop, de toevoer van voeding naar het weefsel, de stofwisseling en reinigt het lichaam door de afvalstoffen via het lymfestelsel uit het lichaam af te voeren. Een massage vermindert de pijn en versoepelt de lichaamsbeweging. Op die manier heeft het een grondig en ontspannend effect op fysiek en mentaal gebied.

Klassieke ontspanningsmassage bij Hudson Massage AmsterdamHet doel van alle massages is het bereiken van ontspanning waardoor vastgezette spanningen vrijkomen en een herstel inzet zodat de gezondheid wordt gestimuleerd. Het lichaam is een constante stroom van energie die door de massage rustiger wordt en een eigen natuurlijke ritme kan hervinden.

De intentie en aandacht waarmee de massage wordt gegeven en wordt ontvangen door de cliŽnt heeft grote invloed op het resultaat.

Vrijwel iedereen kan een massage nemen. Ook mensen met blijvende klachten kunnen, naast fysiotherapie, gebaat zijn bij een ontspanningsmassage.

Er zijn echter situaties waarin je niet gemasseerd mag worden! Voor contra-indicaties klik hier.



Copyright © 2012/2019 - Hudson Massage Amsterdam