Hudson Massage Amsterdam

Beoordelingen van massages door klanten


07-08-2013 Marleen:
Els is een vrouw waar ik me onmiddellijk goed bij voelde, iets wat ik fijn vond want ik ging zo ontspannen de massage tegemoet. Ik heb een heerlijke massage gehad en ben goed tot rust gekomen. Daarna nog wat handige tips en trucs van Els gekregen.

19-03-2013 Ina:
Ik heb genoten! Na hard werken was de Lomi Lomi massage een cadeau voor mezelf en Els maakte het helemaal waar. Een heerlijke rustige massage op professionele manier gegeven. Ik heb gekregen wat ik er van verwachte en ben heerlijk ontspannen naar huis gegaan. Els bedankt.

26-12-2012 Marrit:
Verrukkelijke massages! Omdat Els meerdere technieken beheerst is er altijd één die past wat jij (die dag) nodig hebt. Ze voelt ook goed de knelpunten aan en geeft ook nog tips om daar zelf aan te werken.

02-07-2012 Abhay:
Wat ik heel fijn vond van de Lomi Lomi massage was het gevoel dat ik helemaal niets hoefde te doen. Ik ging op een zachte manier helemaal terug naar mezelf. Wat ik merkte was dat Els helemaal aanwezig was, wat het voor mij makkelijker maakte om steeds meer los te raken. Ik kon goed merken dat Els weet waar het om gaat en zij vindt het zelf fijn om te geven.

01-06-2012 Paula:
De Shiatsu massage was voor mij een nieuwe ervaring. De behoedzame massagetechniek die Els ook andere keren, met andere soorten massages, hanteerde, maakt het gemakkelijk je open te stellen voor de massage. Met de prettige ruimte en de muziek zijn de massages bij Els zeer ontspannen.

09-03-2012 René:
Een erg plezierige ervaring. Vooral de persoonlijke, klantgerichte en betrokken benadering viel op en beviel buitengewoon. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar. De kosten zijn, gegeven de intensiteit en de duur van de behandeling, erg bescheiden.

21-02-2012 Sandra:
Ben nu drie keer bij Els geweest en iedere keer was het heerlijk. Ik kon me iedere keer overgeven aan haar gevoelige handen. Wat prettig was het, de laatste keer, dat zij zo goed mijn gevoelige nek kon laten ontspannen. Voelde mij zo goed er na. Geef mijzelf nu iedere maand deze massage cadeau.

20-02-2012 Manon:
Een cadeautje voor jezelf! Goede sfeer, super aardige en hartelijke masseuse! Geen productie in de zin, de tijd is om, dus ik stop. Kennis van en ervaring met verschillende massages die goed worden gecombineerd.

Copyright © 2012/2019 - Hudson Massage Amsterdam